Ara

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile beraber Eyyüp Peygamber ziyaretini gerçekleştirdik.

Ara

Kardeş okul ziyareti kapsamında Kuşluca İlkokuluna yardım amaçlı ziyeretimizi gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz öğrencilerine sosyal etkinlik tarafından gezi dünzenlenmiştir.

Ara

Okullar arası masa tenisi turnuvasına katılım sağladık. Grup birincisi olarak katıldığımız turnuvada çeyrek finale kadar yükseldik.

Güreş Müsabakasında 72 Kg  Grekoromen da Şanlıurfa İl Birincisi olduk

Kas

Okulumuzda Şanlıurfa İl MEM, Karaköprü İlçe MEM ve bir çok katılımcıların katılımıyla gerçekleştirilen 4006 TUBİTAK Bilim Fuarını gerçekleştirdik.

Öğrenci ve Öğretmenlerimizin gerçekleştirmiş oldukları projelere yoğun ilgi gerçekleşti.

Katılım sağlanayan herkese teşekkür ederiz.

Kas

MEHMET GÜNEŞ ANADOLU LİSESİ OLARAK AFGANİSTAN HALKININ BİR NEBZEDE OLSA İHTİYAÇLARINA KATKIDA BULUNMAK ADINA SU KUYUSU AÇILMIŞTIR.

Kas

Okumuz öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla okumaya teşvik kapsamında Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuarına katıldık.

Kas

Okulumuzda "Geleceğe Nefes Ol" adlı etkinlik kapsamında fidan ekildi.

Kas

Okulumuzda sosyal etkinlik kapsamında öğrencilerimizle sinema etkinliği düzenlenmiştir.

Kas

Öğrt. Üyesi Dr. Mehmet Nurullah AKTAŞ'ın Kur'ani Dualarda Model İnsanın Nitelikleri Adlı Sunumunu Öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Sunum sonunda okul Müdürü Mehmet İĞREK sunumu gerçekleştiren Dr. Mehmet Nurullah AKTAŞ'a plaket taktim etti.

Ekm

Okulumuzda Zeka Oyunları Etkinliği düzenlendindi.

Ekm

Şanlıurfa ilimizin köklü geçmişine yolculuk kapsamında Göbekli Tepe gezimizi gerçekleştirdik.

Eyl

Mehmet Güneş Anadolu Lisesinde; başta okul idaresi olmak üzere, müzik öğretmenimiz, diğer tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin katılımıyla 15 Temmuz etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe katılan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda geleneksel hale gelen Bahar Şenliği gerçekleştirildi. Şenliğimize Şanlıurfa eski milletvekili aynı zamanda okul kurucumuz Mehmet Güneş´ın kermesimize ziyareti bizi onurlandırmıştır.Birçok sportif etkinliklerin yapıldığı Şenliğimizde öğrenciler parkurlarda yarıştı, değişik aktiviteler yaparak günün tadını çıkardılar. Velilerimizin desteğiyle yapmış olduğumuz kermesimiz yoğun ilgi gördü.  Bahar Şenliğimiz boyunca müzik dinletilerimiz de öğrencilerimizin eğlenmelerine vesile oldu. Şenliğimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürümüz sayın Mehmet İğrek , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından okul bahçesine renkli çiçekler dikildi.