Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YAPILAN ETKİNLİKLERLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mrt

Harran Üniveristesi Fen Edebiyat Fakültesiden Prof. Dr. Mustafa DEĞİRMENCİ ve Doç. Dr. Mustafa DURSUN "Polimer Kimyası" hakkında "Kariyer Günleri" etkinliği düzelenmiştir.

Mrt

Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Cografya Bölümü den Prof. Dr. M. SAit ŞAHİNALP tarfından öğrencilerimize "Kariyer Günleri" etkinliği altında seminer verildi.

Mrt

DÜNYA Pİ GÜNÜ MATEMATİK ÖĞRETMENİ ABUZER ÇAKALLI VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YAPILAN ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Mrt

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN YEŞİLAY HAFTASI KAPSAMINDA OKUKLUMUZ YEŞİLAY KLUBÜ ÖĞRETMEN ve ÖĞRENCİLERİ KATILIM SAĞLAMIŞTIR.

Mrt

SPOR LİSESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TURNUVAYA BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ MEHEMET GÜL VE ÖĞRENCİLER KATILIM SAĞLADI.

Şbt

Okulumuzun öğrencilerinden Yusuf DEMİR Tekvando turnuvasında il ikincisi olmuştur. Tebrik ederiz.

Şbt

Mübarek üç Aylar

Ock

ERKEKLER VOLEYBOL TURNUVASINDA GRUP BİRİNCİSİ OLDUK. EMEĞİ GEÇEN ÖRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

5. ULUSAL KUTUP BİLİMLERİ ÇALIŞTAYI / TÜBİTAK ARBİS "Doğal Afetlere Müdahale" adlı projesiyle katılan Bilişim Öğretmenimiz Selahattin HAŞLAK ve Öğrencimiz Kâmil Ömer ERTEKİN sunumuyla ilgi odağı oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Kutup Araştırmaları Uyg-Ar Merkezi Müdiresi Prof. Dr. Burcu ÖZSOY hanımefendi ve TÜBİTAK AR-GE de görevli Furkan KÜÇÜK beyefendi projemize olan ilgileri için teşekkür ederiz. Bizleri mutlaka TEKNOFEST 'de görmek istediklerini söylediler.

Kas

5. ULUSAL KUTUP BİLİMLERİ TÜBİTAK ARBİS ÇALIŞTAYINA proje sunan Bilişim Öğretmenimiz Selahattin HAŞLAK ve Öğrencimiz Kamil ÖMER ERTEKİN "DOĞAL AFETLERE MÜDAHALE" adlı projelerini sundular.

Başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK olmak üzere, TÜBİTAK Üst Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Süleyman Can bey ve diğer katılımcılara beraber 5. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayınadayız.

Gebze Teknik Üniversitesi

Kas

Okulumuz Öğrencilerinden Barış GÜNDEŞ 75 kg da Bilek Güreşinde Şanlıurfa il 1. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Harran Üniversitesinden  okulumuz öğretmenlerine Prof. Dr. Ekrem Bektaş ile iletişim sunusu eğitimi verildi.

MOL GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Okulumuz Kimya Öğretmeni Ebru KOCAKURT ve öğrenciler tarafından Mol günü kapsamında okulumuz konferans salonunda etkinlikler yapıldı.

OKULUMUZDA YAPILAN İLK YARDIM EĞİTİMİ