Nis

25/04/2024-26/04/2024 Tarihleri arasında okulumuzda gerçekleştirilen 4006 Tübitak Bilim Şenliği İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Abdulkerim YAVUZ, Mehmet Necat MELİK, İlçe Milli Eğitm Müdürü Mehmet VURAL, Şube Müdürlerimiz Ömer BAYTAK,Mahmut FIRAT, Abdi KAZANÇ Proje yürütücüsü İngilizce öğretmenimiz Gülsüm IŞIK ve okulumuz tüm öğretmen ve öğrencileri tarafından açılışı yapıldı. Projede yer alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Okul İdaresi

Nis

Mrt

Okulumuz Dinkültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Kampüsteki Camii ziyareti gerçekleştirildi.

SÖZLÜKÇE   Çalışması okulumuz Edebiyat Öğretmenleri tarafından oluşturuldu

Mrt

Kutadgu Bilig Bulmaca Etkinliği Okulumuz Türkdili ve Edebiyat Öğretmeni Fethiye ALĞAÇ ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

18Mart Çanakkale Zaferi okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan programla gerçekleştirildi.

Mrt

değerler eğitimi kapsamında bu ayki değer vatanseverlik ile ilgili pano hazırlandı

Mrt

Okulumuzda 05/03/2024 tarihinde deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Tek ses iki hareket projesi kapsamında koro yarışmasına okulumuz öğretmen ve öğrencileri katılım sağladı.

Mrt

Kütüphanecilik Kulübümüzle Müzikli Kitap Okuma Etkinliği!

Perşembe günü, okulumuz Kütüphanecilik Kulübü, 11/E sınıfı öğrencilerimizle beraber “Kütüphaneler Okulun Kalbi” projesi kapsamında güzel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz, klasik müzik dinleyerek kitap okudular.

Etkinliğin sonunda öğrencilere nasıl hissettikleri soruldu ve “Alışılmışın dışında, her zamanki ders işleyişimizden farklıydı ve zamanın ne kadar çabuk geçtiğini anlamadık bile,” cevabını verdiler.

Kulübümüze çalışmaları için teşekkür eder, kitapların ve müziğin hayatınızdan eksik olmamasını temenni ederiz.

DEVLET TEŞVİKLERİ TANITIM GÜNLERİ

KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ ÇALIŞMASI

Kütüphanecilik Kulübümüzle Radyo Tiyatrosu Etkinliği!

Geçtiğimiz Çarşamba günü, okulumuz Kütüphanecilik Kulübü, bu kulübümüzü seçen öğrencilerimizle beraber “Kütüphaneler Okulun Kalbi” projesi kapsamında güzel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz, “Bir Bayram Günü” isimli radyo tiyatrosunu dinleyerek kulübümüz bünyesinde çalışma yapan öğretmenlerimiz tarafından hazırlanmış çeşitli sorulara cevap verdiler.

Etkinliğin sonunda öğrencilere “Bayram” olgusunun kendi lügatlarında ne anlama geldiği soruldu ve hepsinin hemfikir olduğu şu tanım ortaya çıktı:

“Küslerin barıştığı, insanların yardımlaştığı, bir araya gelerek bağlarını kuvvetlendirdiği milli veya dini kutsal gündür.”

Kulübümüze çalışmaları için teşekkür eder, kitapların ve tiyatroların hayatınızdan eksik olmamasını temenni ederiz.

OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI MÜNAZARA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ